Lite problem sådär

Har tänkt på att det känns som att alla dömer en. Även många av mina vänner gör det. Om jag klär mig på ett sätt så är jag typ helt förändrad även fast det bara gäller kläderna.. Det gör att jag blir typ osäker för jag vill inte att mina vänner ska se mig som någon annan bara för att jag klär mig på ett sätt som tydligen inte är jag. Jaja känsloblogg blev det nu, onäs ju. Ikväll ska jag typ träffa några, har typ inte bestämt vart jag ska! Bazz kattens mammor


Baby du var asnice

Hehe nääs blogg det här är! Nej men har inte suttit framför en dator på cirkus två veckor så det blir mobilblogg till hundra! Jaja temadag idag i skolan, hängde med Tilde efter det och sen har jag ätit ute med familia och sen pluggat (y) är taggad på oplanerad helg, oopa!


The best


Say those words like there's nothing else


Skolan nästa!

Är så trött att jag inte orkar gå mot skolan. Åh känner redan nu hur den här dagen kommer bli, men ändå, stay positive :)


Sunny day

Sitter i solen med Tilde! Har varit på stan hela dagen, jättemyyys!


Sorry

Jag har en blogg kom jag på igår kväll och sorry för att jag dissat den något dem senaste dagarna men vi har varit i Romme och jag har varit pretty busy så ja! Men iallafall i torsdags så sov Mira hos mig och sen på morgonen så stack vi till bussen till Romme vid typ halv sex. Hade en sjukt bra skiddag och sen på natten sov jag hos Otto. Igår så slappade jag hela dagen och på kvällen åt jag sushi med William och sen gick vi på bio. Kom hem typ ett/halv två och då säckade jag efter typ en timme. Puuusss


Know what makes you happy and keep it


Instagram

Följ mig på instagram så kanske jag följer dig tillbaka om du har fiina bilder: ldefruit :)


Starry Starry night

Förlåt för dålig bloggning guys!
Har gymmat och promenerat med Eddz idag! När jag kom hem så hann jag vara hemma i 30 och sen ringde Otto och frågade om vi skulle ta en promenad så har rört på mig hela eftermiddagen och kvällen! Sköönt!
Min dator är typ paj och har lite panik så ska nog gå till Apple imorgon! Därför blir det inga kul bilder heller.. Godnatt puss


Sushi time


Sorry

Sorry hörrni! Min dator vill inte starta just nu och jag har bara tränat och pratat i telefon ikväll så har inte hunnit blogga! Sitter atm med mina föräldrar och tittar på tv så vi hörs imorn, puss!


Ac

Åh AC a.k.a Rebecca har länkat min blogg! Tack babe!

I can see myself waking up next to you, your face being the first thing I see everyday, with that bed-head hair and that sleepy smile.

 

 


Let it snow let it snow

Det snöar ute!! Vad är det här?? Aja är påväg till skolan nu iallafall och ska möta Mira. Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3048630/images/2012/pic_194714430.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3048630/images/2012/pic_194714431.jpg" class="image">


Sleep tight

Ligger atm i sängen och ska sova. Är inte trött alls men lär bli det snart. Är på myshumör, vill inte alls sova ensam inatt. Men men what to do. Puss 😘


Ska in i garderoben till våren!

Pastel Zipper BlouseDestroyed Jean Short

 

 


5 sanningar

Mitt favoritmärke är Pull and Bear men min favoritaffär är Awesome rags pga att dem flesta av mina andra favoritmärken finns där!
Jag har verkligen en tendens att ändra stil hela tiden. Det varierar verkligen mellan vardagar och helger!
Har alltid tyckt att det är jättefint när tjejer är jättesmala. Jag gillar ben (äckel jag låter som)
Mira och jag planerar en resa ensamma i nian..mer om det senare!
Min stora last är Red bull. Dricker minst en om dagen!

EVERYTIME YOU LIE, IT BRINGS ME A LITTLE CLOSER TO GOODBYE.

Idag hade jag en "sån där" dag. Var på jättedåligt humör och kände att jag skulle bryta ihop hela tiden. Gick med Otto hem sen och vi bara låg och myste och sen sov vi tills han skulle till sin fotboll! Sen kom jag hem till min familj och mamma försökte lära Matilda hur man bär tallrikar för hon ska provjobba på restaurang på fredag! Det var jättekul att se så min eftermiddag gjorde dagen kan man väl säga! Hatdagar varar aldrig en hel dag för mig, hehe vem orkar vara sur så länge?

Ett sånt där bloggtest

 

- OM DIG/ ALLMÄNT -
Hur gammal är du? -  15 Hur lång är du? -  171 Är du singel? -  Nej, Otto! Har du syskon? - Japp, Matilda och Marc! Vart bor du? -  Stockholm, Kungsholmen
Är du nöjd med dig själv? - Vem är  helt nöjd va?  Vad tror du andra får för intryck av dig? -  Vet inte, glad och pratglad kanske? Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - Är verkligen inte kräsen när det gäller mat :) Din naturliga hårfärg? - Blond!

 


 

 

- KÄRLEK -
Har du pojkvän? - Ja
Hur många gånger har du varit kär? -  En!
Har du blivit dumpad? -  Jag är 15 så nej. säkert när jag var liten
Har du dumpat någon? - Snarare sagt hejdå. Skulle inte kalla det att dumpa
Är du romantisk? - Jag försöker väl men annars kan jag vara en riktigt oromantisk flickvän synd nog
Kärlek vs sex? -  Kombinerat är ju det bästa, men kärlek
Vad faller du för hos killar? - Hos killar? Jag föll för Otto för att han är Otto. Jag skulle inte bli kär i någon annan bara för att den kanske gjorde något som han gör!
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Tror jag verkligen! Min mormor och morfar har hållt ihop hur länge som helst, är fortfarande jättelyckliga, pussas, åker på resor och allt sånt. Det är så fint!
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - Det är väl inte samma för alla heller?

- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du druckit så mycket att du spytt? - Nej jag är den som tar hand om folk :) Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Tror inte det alltså Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - Fias "loka" vet man aldrig med Har du strulat med en främling? - Nä Ljuger du ofta för dina vänner? - Vem gör?  Har du tagit en väns pojkvän? - Jo duvet.. NEJ Har du hotat någon? -  Aa som fan, tog fram kniven å ba "langa cashen" Har du mobbat någon? - "hata *****klubben" i femman men det var ju fan han som mobbades och alla hatade honom för det! Hahaha


- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? - Edds, Mira, Fia, Freddis och min pojkvän skulle jag nog säga. Sen finns det ju alla killar men dem orkar jag inte skriva ut hah Saknar du? -  Edds! Vill du träffa just nu? - Edds! Stör du dig på? - Tror inte det är något  Skulle du vilja se ut som? - Vill se ut som mig. Jobbigt att se ut som någon annan!

 

- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - Nej är fransk Är du glad just nu? - Jo :) Har du en hund? - Nej Har du en katt? - Nåp Har du varit utomlands nångång? -  Jaa Är du blyg? - I vissa lägen blir jag jättegenerad och blyg men inte annars. Den blygheten har kommit på senaste år för att jag alltid fått skit för att jag gärna pratar.. Ska du tatuera dig/pierca dig? - Plaaner planer Har du en egen dator? -  Japp Är dina föräldrar skilda? - Nejnej Mår du bra just nu? - Jaa

 


Blogg

En blogg om en helt vanligt tjej på 15 år. Finns inte mycket mer att säga tror jag.

RSS 2.0